Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages

Click to view full images
Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages Final Year Project (FYP) Writing Theses | Super Easy Guideline for Student | 2024 UPDATED--79 pages
Author: E Dinie
Genres: Information/TIips
Printable: Allowed to Print and Digitally used
Language: English
Pages: 79
Digital Download: Download the product after purchasing. No physical product will be shipped. The purchased product will always be in your "My purchase" section. Also, the product will automatically send to your respective email.
Refunds: We don't accept returns, exchanges or order cancellations due to the nature of digital purchases.
Description/Synopsis

Everything You Need To Know Before Writing Your FYP Thesis
✅Strengthen your understanding about the nature of thesis
✅Tips and Tricks to ensure your research is effectively documented
✅Do’s and Don’ts
✅Tool you need to use
✅Chat GPT prompt
✅Analyse some real examples
✅Effective template to enhance your understanding

Why This E-book Unique?
✨Written in simple words, straight to the point
✨Colourful, important keywords are highlighted
✨Interactive: hyperlink (clickable) for you to go to certain page from table of content
✨10,000 sales in one month with highly positive reviews from buyers

How to Download?
1. Click the download button
2. Insert your email
3. Complete the payment
4. Done! The file can be downloaded directly and it is also available in your email inbox

*you can always track back/download your files in “My Purchase” section anytime
That’s all from me! Don’t hesitate to email me for any questions edinie.mail@gmail.com

Tags

Top Reviews

AthiratMOHD

Sy lama stuck buat thesis berminggu-minggu..lagi malang sbb sy introvert malu/takut/malas nak jumpa lecturer.. haha :'( Sy drag sampai tinggal lg 2 minggu lebih due date utk submit final draft. Progress sy time tu masih kt literature review tak habis, sy skip pergi method. Tapi mmg serious sy rasa nak give up dah time tu. Mmg dh terbayang akan repeat semata tak pass FYP. byk sy search psal fyp ni kt tiktok smpai algorithm tiktok sy semua ttg fyp..dan kt situlah sy jumpa video tiktok sis! Tq jugak sbb jwb soalan sy kt dm. sy terus baca ebook ni and sngt straight forward. Sangat membuka mata, arahan yg mudah faham dan sangat praktikal! Sy baca beberapa page awal pastu terus buka draft thesis sy utk mula writing.. memang sy jadikan buku ni sebagai rujukan utk setiap chapter. Finally sy berjaya submit sebelum due date. Lagi terkejut bila result sy dpt A- hehe..kira ok lh kan. kalau sy rajin awal sikit boleh A+ tu 😀 anyways sy nk ucap betul2 terima kasih atas ebook guideline mcm ni..maaf sbb lambat review jgk. all the best kpd semua yg dlm journey menyiapkan FYP. Sy tengah fikir2 nak sambung master..kena istaqarah dulu 😂

E dinie

Syabas!!! Sambung je master tu..hee

Fika Mimi

Thank you kak! Dah lama sya blank nak buat fyp ni.. now dh start buat balik

farahyus

Banyak rupanya saya terlepas pandang even bende2 basic tapi penting. Saya ada masalah tak tahu nk bincang apa dengan supervisor saya..tapi alhamdulillah ebook ni bagi saya banyak idea. Thanks sis 🙏☺️

ainaatull

Wah instant download! Ingatkan kena tunggu kat email.. content memang terbaik. daripada benda paling basic sampai part teknikal. Saya baru fasa buat proposal tapi biar download awal sebab nanti akan guna juga..

E Dinie

thank you!

Ayman Izhar

Penggunaan bahasa yg sgt mudah faham. Saya dah lama cari panduan yg practical macam ni yg tak sekadar fokus kepada teori.. dan sy baru tahu ada software yg lagi power dari google scholar.. heheh thank you!

E Dinie

You’re welcome!

Sign In

Register




Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.