Study Tips & Techniques yang korang wajib ada | 100% Effective | School, University-by Hayqa

Click to view full images
Study Tips & Techniques yang korang wajib ada | 100% Effective | School, University-by Hayqa Study Tips & Techniques yang korang wajib ada | 100% Effective | School, University-by Hayqa
Author: Haikal Dzikri
Genres: Information/TIips, Non-fiction
Printable: Allowed to Print and Digitally used
Language: English
Pages: 22
Digital Download: Download the product after purchasing. No physical product will be shipped. The purchased product will always be in your "My purchase" section. Also, the product will automatically send to your respective email.
Refunds: We don't accept returns, exchanges or order cancellations due to the nature of digital purchases.
Description/Synopsis

🔥👇Apa korang dapat dalam Ebook ni 👇🔥

✅Strategi Cerdas Belajar: Dapatkan panduan praktis untuk memahami pelajaran dengan cepat dan efektif.

✅ Atasi Stress Ujian: Pelajari trik gempak untuk menghadapi ujian tanpa ketakutan dan dengan percaya diri.

✅Produktivasi yang Mantap: Temukan cara unik untuk tetap fokus dan meningkatkan produktivitas selama belajar.

✅Rahsia Kesenangan Belajar: Ubah rutin belajar menjadi sesuatu yang menyenangkan dan menyeronokkan.

✅Sesuai untuk Semua Tingkatan dan pelajar university: Korang pelajar baru atau yang sudah berpengalaman, ebook ini sesuai untuk semua.

⭐️Review 5 stars⭐️
⭐️Jualan 1 bulan cecah 1K⭐️
⭐️Harga mampu milik⭐️

Dapatkan sekarang guys ! Jualan hangat 🔥💥

Dapatkan Ebook ini sekarang dan belajar cara study yang betul dan bersedia menjadi pelajar cemerlang 📘🚀

Tags

Top Reviews

Umirah

sy ni jenis yg lambat sangat pickup bab2 study ni..Sampai satu tahap tu cari tusyen yg kena bayar beratus2..result pun susah nak dapat yg cemerlang kadang sampai rasa down dgn diri sendiri..pernah push diri 12 jam study tak henti and try hard untuk hafal semua notes, tpi still tak dpt grabb..sy tahu je org selalu ckp pasal study smart tpi honestly tk thu pun nk prakti mcm mana, at last sy study hard juga mcm dlu.Thankyou sbb bagi tips dkt dm sy haritu, semoga sis dpt banyakkan ebook study tips mcm nii !🥰

Nur AZ

Simple and compact! Thank you 😊

ieqmal

Thank you sis!

Sign In

Register




Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.